CORONA NEUTRALISERENDE ANTISTOFFEN TEST KOPEN

Ben je gevaccineerd of heb je corona gehad? Wil je weten of je beschermd bent tegen het coronavirus?

Deze neutraliserende antistoffen test van Siemens Healthineers (FDA/CE-gemarkeerd en gevalideerd) heeft een specificiteit van meer dan 99.5%. Dit houdt in dat de kans op een fout-positieve testuitslag zeer laag is: een positieve test past dus bij de aanwezigheid van neutraliserende antistoffen.Antistoffen testDit is dus geen zelftest maar een zelf bloedafname d.m.v. een vingerprik. Jij verzamelt thuis een paar druppels bloed en stuurt dit per post naar het laboratorium. In het laboratorium wordt het bloed door medisch analisten onderzocht op de aanwezigheid van neutraliserende antistoffen tegen corona.

Tip: Wil je een bewijs van bescherming tegen het coronavirus, bestel dan het medisch certificaat met je uitslag.

Info:

Neutraliserende antilichamen zijn cruciaal in de strijd tegen COVID-19 omdat ze cellen beschermen tegen infectie door het virus. Een virus produceert doorgaans een immuunrespons van veel antilichamen die als een leger fungeren om het virus te bestrijden; maar een kleine subset van die antilichamen is in staat tot neutralisatie – waardoor het virus wordt geblokkeerd om nog meer cellen te infecteren. Die neutraliserende antilichamen ontwikkelen zich als reactie op natuurlijke infectie of vaccinatie, binden zich vervolgens aan het virus en blokkeren de infectie. Om de effectiviteit van een vaccin te meten, is het van cruciaal belang om zowel de aanwezigheid van deze neutraliserende antilichamen te identificeren als kwantitatief vast te stellen wat het waarschijnlijke niveau is dat nodig is om te beschermen tegen toekomstige ontmoetingen met het virus. De antilichaamtest van Siemens Healthineers maakt het mogelijk om deze informatie te leren, aangezien vaccins worden uitgerold en blootstelling aan COVID-19 wordt getest op immunisatie en de mate van immuniteit een vaccin biedt. (bron:Siemens Healthineers)

ANTISTOFFEN TEST BESTELLEN?

U kunt de Corona neutraliserende antistoffen test afhalen bij onze snelteststraat: Edisonweg 9 in Alkmaar.

Bestellen

Antistoffen test

49,95

Per test
  • Nauwkeurig
  • Sensitiviteit van meer dan 99.5%
  • Efficient met vingerprik
  • FDA/CE-gemarkeerd en gevalideerd
  • Gecertificeerd laboratorium
  • Siemens Healthineers
  • Test afhalen in Alkmaar
Bestellen

UNIEK IN NEDERLAND

Bereikbaarheid:

Telefonisch: 06 13136059 of 06 26466220
Maandag t/m vrijdag van 07:30 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag van 10.30 uur tot 14.00 uur.

Email: info@coronasnelteststraatalkmaar.nl

Locatie:

EDISONWEG 9

1821 BN ALKMAAR

Testtijden:

Maandag t/m vrijdag van 08:15 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag van 10:30 uur tot 15:00 uur.

U dient altijd van tevoren te reserveren!

Tags: Covid, Sneltest, Corona, Snelteststraat, Covid19-test, Coronatest, Alkmaar, Heerhugowaard, Bergen, Egmond, limmen, Uitgeest, Akersloot, Ursem, Obdam, Castricum, Heemskerk, Beverwijk, Schagen, Wormerveer, Assendelft, Wognum, Zwaag, Hoorn, Petten, Callantsoog, Medemblik, Haarlem, Schoorl, Heemstede, Zandvoort, Middenmeer, Ijmuiden, Zaandam, Middenbeemster, PCR, PCR-Test, Antistoffentest, Antistoffen-test